Gunilla, Britt, Maria & Siv – Svenska Hollywoodfruar

Svenska Hollywoodfruar hösten 2013
Var börjar vi? Med fruarnas tjafs på pressplåtningen? Med Britts misslyckade ögonoperation? Med Gunillas sömnlösa nätter efter sexleksakspartyt? Med Sivs sexiga poledance? Med kidnappningen av Gunillas showreel? Missa inte Svenska Hollywoodfruar – det episka femte avsnittet.

Veckans program tar sin början på fruarnas gemensamma pressplåtning. Britt Eklands entré överraskar verkligen Gunilla, Maria och Siv. De blir glada. Verkligen jätteglada. Att Britt sedan placeras i mitten på gruppbilden är inte heller något problem. Britt är ju äldst…

Men pressplåtningen blir ingen dans på rosor. Britt Eklands misslyckade ögonoperation ställer till problem. Och Britt drar sig inte heller för att ge Gunilla några vänliga tips: ”Sträck på dig Gunilla, du ser påsaktig ut” och ”Gunilla du har läppstift på tänderna – ingen modern kvinna har läppstift på tänderna, det är vidrigt”. Råd som Gunilla uppskatt… eh… nja.

På pressplåtningen återses även Gunilla och Siv för första gången sedan förra veckans sexleksaksparty. Gunilla har knappt sovit sedan dess, men att Siv är ute på hemska villovägar är väldigt tydligt för Gunilla. Och det är bara Gunilla som kan få Siv på rätt spår igen. Ja, Gunilla med lite hjälp av Gud och Jesus såklart.

Men först måste Gunilla inspektera den familjetavla som hon beställt. Håller konstnären måttet? Ja, Erika har han fått till och mamma ser bra ut… men vad i hela fridens namn har han gjort med porträttets huvudperson?!? Elände.

Och eländet fortsätter för Gunilla. Det visar sig att hennes programmerare tröttnat och helt sonika kidnappat hennes showreel. Det är en mycket upprörd Gunilla som är beredd att göra vad som helst för att få tillbaka nyckeln till sin framtid.

Dessutom: Britt ska fira sin äldsta sons födelsedag och har köpt en lämplig gåva. Maria dricker dyrbart vatten som visar sig vara billigt. Siv tränar poledance för att öka sitt värde på singelmarknaden.

TV3: Svenska Hollywoodfruar Sänds: Tisdag den 17september Tid: Kl. 21:00 Avsnitt: 5 av 10.