TV-serier

Här hittar du aktuella tv-serier som vi skriver om.

Californication
TV4 sänder den första säsongen av Californication, i 12 avsnitt, som är en amerikanska dramakomedi från 2007 där David Duchovny spelar huvudrollen som författaren Hank Moody.

Fråga olle
I Fråga Olle står sexualiteten i centrum och ämnen med stort intresse för alla och envar tas upp. Programledarna Martin Björk och Olle Waller visas på Kanal 5

Fredsstyrka
Dokumentärserien Fredsstyrkan följer ett tiotal svenska soldater, både kvinnor och män, och dokumenterar deras tillvaro, liv och gemenskap i camp Northern Lights i Mazar-e-Sharif i Afghanistan visas på TV4.

Gossip Girl
För ungdomskanalen CW blev premiäravsnittet av Gossip Girl det mest sedda någonsin, och serien har haft fortsatt starkt tittande bland unga kvinnor visas på Kanal 5.

I huvudet på Gynning
Programmet som fått namnet I huvudet på Gynning” kan beskrivas som en reportageserie där Carolina står i centrum och själv upplever spännande livssituationer visas på Kanal 5.

Roomservice
Roomservice letar Johnnie och Mattias efter hem som verkligen behöver ett lyft visas på Kanal 5.

I en annan del av Köping
Svensk dokumentärserie från 2008. I sex delar. Om livet på ett gruppboende för funktionshindrade i Köping.

Grey’s Anatomy
När vi lämnade Grey’s Anatomy kändes det som att merparten av dem vi följer på Seattle Grace hade blivit singlar igen följ vårens alla avsnitt här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *