Familjen parnevik bjuder in till den amerikanska drömmen

Parneviks våren 2015
Välkommen hem till familjen Parneviks amerikanska dröm i soliga Florida! I tv-serien Parneviks får tittarna följa Jesper och Mia Parnevik, samt barnen Peg, Penny, Philippa och Phoenix i deras spännande liv i den amerikanska vardagen. Trots att de bor på hela 1400 kvadrat är huset nästan alltid fullt av gäster. Parneviks är kända för sin gästfrihet och i premiäravsnittet kommer prinsessan Birgitta, Samir Badran och Lars Ohly på besök.

Hur ska mötet mellan prinsessan Birgitta och den uttalade republikanen och vänsterpolitikern Lars Ohly gå egentligen? Vad är det Samir gör som får familjen Parnevik att älska honom? Och vad pratar Samir och Lars om vid sin intima stund på stranden?

Florida har sedan många år varit familjen Parneviks bas under Jespers karriär som golfproffs, där han inte bara gjort sig känd för sina segrar, utan även för sina excentriska klädval i en konservativ värld, exempelvis tajta knallrosa byxor. Med åren har paret Mia och Jesper blivit en livlig fyrabarnsfamilj med ett rikt socialt liv i prominenta Jupiter. Och de har inga planer på att flytta hem till lilla Sverige.

Barnen Peg, Penny, Philippa och Phoenix är minst lika amerikanska som svenska. I Parneviks får vi en inblick i livet som tonåring i USA, både på skola och fritid.

TV-serien Parneviks följer hela familjen i deras kaotiska vardag. Samtidigt som det vanliga livet pågår har Mia och Jesper även bjudit in sina favoritgäster från Sverige som kommer att bo hos dem i huset. Vissa av gästerna är vänner till familjen sedan tidigare. Andra är nya bekantskaper som de vill veta mer om.

DET HÄR ÄR PARNEVIKS:
Jesper, 50 år, golfproffs
Mia, 47 år, familjens nav
Peg, 19 år, student
Penny, 17 år, student
Philippa, 15 år, student
Phoenix, 14 år, student

Premiär: 16 mars kl: 20.00 på TV3