Snuten i Hollywood II – TV4

Amerikansk actionkomedi från 1987 där Eddie Murphy är tillbaka som Axel Foley. Denna gång försöker han tillsammans med kollegerna, Billy Rosewood och John Taggart, ta reda på vem som är ute efter att mörda Andrew Bogomil.

När Axel Foley, Billy Rosewood (Judge Reinhold) och John Taggart (John Ashton) är ute på sin årliga fisketur får de veta att deras vän och tillika Billys och Johns chef Bogomil (Ronny Cox) blivit skjuten och är allvarligt skadad.

Axel sätter Taggart och Rosewood på fallet och ger sig iväg för att försöka hitta förövaren. Men den nya polischefen Harold Lutz tycker inte att det är passande att Taggart och Rosewood jobbar med fallet och sätter dem att bevaka trafiken i stället. Ett beslut Taggart och Rosewood struntar i.

Förutom att ta reda på vem som skjutit Bogomil måste de också ta reda på vem som ligger bakom en serie av mystiska rån som satt skräck i Beverly Hills affärsägare, ett fall som Bogomil jobbade med när han blev skjuten. Deras jakt efter förövarna tar dem till bland annat en strippklubb, till Playboy Mansion och till en racerbana.

Originaltitel: Beverly Hills Cop II

Sänds på TV4 ikväll 22.35, här hittar du alla dagens filmer på TV