Modigt startfält i TV4:s Stjärnor på is

På lördag är det äntligen premiär för TV4:s nervpirrande lördagsunderhållning Stjärnor på is. Men redan i dag presenteras de tolv modiga stjärnor som tagit sig an den svåra utmaningen – att lära sig isdans.

För att vinna Stjärnor på is krävs en orädd stjärna som vågar satsa allt och ta risken att utsätta sig för farliga situationer. För att klara den extremt tuffa utmaningen på isen krävs inte bara en stor dos mod utan också hårt arbete och bra balans. I veckor har de tränat hårt för att lära sig den exceptionellt svåra sporten isdans. Stjärnorna som tävlar är: Lars Frölander, Christian "Kicken" Lundqvist, Marie Serneholt, Markus Fagervall, Lulu Carter, Josefine Sundström, Jesper Blomqvist, Josefin Crafoord, Torgny Mogren, Malin Ewerlöf Krepp, Rafael Edholm och Tony Irving.

Tillsammans med sin konståkningspartner ska stjärnorna utföra ett nytt program varje lördag under direktsändning. Varje vecka krävs även att de tävlande utför ett obligatoriskt moment. Ett moment som blir mer avancerat ju längre fram i programserien de tävlande kommer. Direkt efter sina framträdanden blir paren sedan bedömda av professionella domare och av det svenska folket. Domarna Britta Lindgren, Christer Tornell, Emanuele Ancorini, Lotta Tegnér och Fredrik Granqvist, använder sig av den klassiska poängskalan 0.5 till 6.0 och tittarna ringer och lägger sina röster på sitt favoritpar. De tävlande paren tränas av de professionella konståkarna Katarina de Bourg, Cecilia Willberg och David Haywood, som har till uppgift att träna, motivera och inspirera paren till vinst.
Programledare är Carina Berg och Carolina Gynning.