Flintastekar, uteplatser och erotiska sovrum i Roomservice radhus

Mattias Särnholm och Johnnie Krigström. Foto:Magnus Selander/Kanal 5 Roomservice-hantverkarna Johnnie och Mattias tar sig an ett helt radhusområde när nya säsongen börjar spelas in. Det blir besök i ett Sverige i miniformat när sex hus i radhuslängan får varsitt rum omgjort. Senare under hösten kommer även sportkändisar med Carolina Klüft i spetsen att få sina hem omgjorda.

I nya säsongen av Roomservice kommer snickaren Mattias Särnholm och målaren Johnnie Krigström att ta sig an grannsämjan i ett radhusområde i Segeltorp utanför Stockholm. Sex hus ska få varsitt rum renoverat av tittarfavoriterna som är inne på sin fjortonde säsong. Tillsammans med både nya och gamla inredare ska de inte bara renovera utan också undersöka om radhuslivet är precis så som deras fördomar säger; flintastekar, foppatofflor, lådvin och gräsklippare. I det första programmet hjälper de en fd kock och hans familj som vill ha ett bättre och snyggare kök. Det mörka och plottriga träköket förvandlas till ett veritabelt rymdskepp i rostfritt och turkost. I kommande program får ett radhus ett erotiskt sovrum och i ett annat får en tonårsfarsa välbehövlig hjälp med gillestugan.

Som om inte detta vore nog kommer även en kändissäsong av Roomservice i Kanal5 i höst.  Då är det några av Sveriges största sporthjältar som får hjälp av Johnnie och Mattias. Till exempel får Carolina Klüft och hennes man Patrik hjälp med en tillbyggnad på sitt hus i Blekinge.

Säsongspremiär Onsdag 1 oktober klockan 20.00