Efterlyst tar upp brottsfall från Vallentuna, Göteborg och säter

I morgondagens Efterlyst tar TV3 upp flera brottsfall. Var finns den mordmisstänkte Simon? Mystiskt vittne sökes i Göteborg och om Dolly som misshandlades av rånare i sitt hem.

VALLENTUNA: VAR FINNS MORDMISSTÄNKTE SIMON ARNAMO?
För över ett år sedan mördades 22-årige Joakim Karlsson på ett utstuderat grymt sätt i Vallentuna. På fruktansvärda övervakningsbilder kunde svenska folket se hur Joakim misshandlades till döds. En ung man har dömts för mordet, men mordmisstänkte Simon Arnamo är fortfarande på fri fot. I kvällens Efterlyst vädjar Joakims syster om tips som kan leda polisen till Arnamo och därmed hjälpa Joakims familj att få ett avslut på mardrömmen.

GÖTEBORG: MYSTISKT ANGEREDSVITTNE SÖKS I MORDUTREDNING
I oktober hittades 32-årige Murat ihjälskjuten i en trappuppgång i Angered. Nu söker polisen ett mystiskt vittne som kan ha nya uppgifter om mordet.

SÄTER: DOLLY MISSHANDLADES AV RÅNARE I HEMMET
Mitt i natten vaknade pensionerade Dolly av ett väldigt brak. När hon klev upp möttes hon av en rånare som tvingade till sig hennes bankomatkort och kod. Men rånaren fastnade på bild när han tog ut hennes pengar och nu vill polisen ha tips om vem mannen kan vara.

BILDBEVISEN – SÅ STJÄL FICKTJUVARNA BÅDE KORT OCH KOD
En fräck ficktjuv härjar på restaurangerna i Gamla stan i Stockholm. På övervakningsbilder ser vi hur samma gärningsman stjäl både kod och kort av två olika offer.

Programledare för Efterlyst är Hasse Aro.

Programmet sänds på TV3 imorgon onsdag klockan 21.00