Droger, våld, hämnd och absurda situationer i ny polisserie på Comedy Central

Den 16 februari har den helt nya polisserien POPOZ premiär på Comedy Central. Serien kretsar kring de två kriminalpoliserna Ivo och Randy samt praktikanten Coco. Teamet bekämpar brottslighet på sitt eget sätt vilket ofta är mer absurt och oberäkneligt än vad omgivningen räknat med.

8eb5a770fcb5b5ac_800x800ar.jpg

Den helt nya serien POPOZ med de svärande, lata, kåta och avundsjuka kriminalpoliserna har premiär på Comedy Central söndag den 16 februari klockan 22.00. De komiska situationer som uppstår på grund av machobeteende, oförståelse och längtan efter action baserar sig på huvudpersonernas fascination för amerikanska filmer. En verklighet som de aldrig kommer speciellt nära på grund av små problem som alltid uppstår längs vägen. Problem som att måsta stanna och bajsa mitt i en biljakt…

POPOZ är skriven och regisserad av Martin Smits och Ervin van den Eshof och är den mest sedda serien på Comedy Central i produktionslandet Holland. Ivo spelas av Huub Smith (New Kids, Van God Los, De Pulpshow) och kollegan Randy spelas av Sergio Hasselbaink (Sonny Boy, Flikken Maastricht, Zombibi). Noel Deelen (Kill Zombie) spelar praktikanten och Uriah Arnhem (Van God Los, Hi, Zombibi) har en återkommande roll som skurk. Ancilla Tillia gästspelar som obducent.

Missa inte premiären av POPOZ den 16 februari klockan 22.00 på Comedy Central. Delta i konversationen via #POPOZ.