Aliens In America Ny komediserie i Kanal 5

I nya ungdomskomedin Aliens in America anmäler Franny Tolchuck sin familj till ett program för utbytesstudenter. Hon hoppas att det ska hjälpa hennes töntiga 16-åriga son Justin att bli populär i skolan.

Men det blir inte riktigt som hon har tänkt sig och istället för en atletisk, nordisk utbytesstudent får familjen hem den muslimska studenten Raja från Pakistan. Justin Tolchuck är en känslig, osäker 16-åring som försöker smälta in i kompisgängen på sin skola i det lilla samhället Mendora, Winsconsin. Hans mamma Franny gör allt för att han ska få en coolare image och efter att ha sett en broschyr med svenska, atletiska studenter anmäler Franny sin familj till ett program för utbytesstudenter.

När familjen åker ut till flygplatsen för att möta sin nya gäst förväntar de sig en lång, blond kille, men till deras stora förskräckelse dyker istället den lille pakistanska Raja upp. Kulturkrocken mellan muslimska Raja och den amerikanska familjen är till en början stor och de få vänner Justin hade på skolan vänder honom ryggen. Trots det finner Justin och Raja varandra och kan stå emot fördomar som dyker upp bland Mendoras invånare.

Fredag 19 september kl 19:30 Aliens in America på Kanal 5