Tony Irving håller lektion på Färjan

Glenn tycker det är pinsamt att inte kunna dansa och till hans räddning kommer ingen mindre än Tony Irving. Kryssningsvärden Per får en ny kollega och ett partygäng hittar en oväntad gäst i hytten bredvid, -Mamma!

Håkan, Glenn och Per seglar vidare på Östersjön! Kocken Glenn har en hemlig dröm, att kunna dansa. Han borde ha alla chanser att öva när han arbetar ombord på ett flytande nöjespalats med dans alla dagar i veckan. Han får hjälp av ingen mindre än Tony Irving som har danskurs ombord.

Robban och Marcus från Dalarna har med sig ett gäng kompisar ombord med fullt fokus på fest. En öl och en jäger får kicka igång resan innan de ens lämnar bagaget i hytten. Sen blir det fest med taxfreesprit i hytten innan de ger sig ut på äventyr på fartyget och Robban till sin förvåning hittar sin mamma i hytten bredvid.

Fartygsvärden Per har fått förstärkning med en ny kollega, Andreas. Han har jobbat ombord tidigare som gästartist men ska nu jobba med Per på heltid med allt från välkomnanden, musikfrågesporter och annat som händer ombord.

Per får också besök hemifrån när Karl-Erik och Ulrika från Värmland åker med Cinderella. De är stamgäster och kära vänner till Per då Karl-Erik var vän med Pers far.

Färjan 3, avsnitt 2 (8), måndag 14 sept kl. 20.00