Sofia Wistam i TV4:s talangjury i tv-programet Talang 2008

Succéprogrammet Talang 2008 är tillbaka i TV4 senare i vår. Men redan nu börjar sökandet efter nya dolda talanger runt om i Sverige. Programledare är TV4:s sportankare Peppe Eng som i år har jurymedlemmarna Bert Karlsson, Tobbe Blom och det senaste jurytillskottet Sofia Wistam vid sin sida.

Nu startar TV4 sökandet efter nya dolda stjärnor till Talang 2008. Jakten på doldisar börjar söndagen den 24 februari i Falun och fortsätter därefter till Umeå, Malmö och Göteborg och avslutas i Stockholm.

Juryn, Bert Karlsson, Tobbe Blom och Sofia Wistam, är på plats i de olika städerna för att välja ut vilka talanger som kvalificerar sig till livestudion i Stockholm där de ska få visa upp sina vitt skilda talanger.

Inför den tuffa juryn och en hängiven studiopublik får de sökande med tittarnas hjälp sitt livs chans till en plats i rampljuset. Den kritiska juryn gör den första gallringen av de sökande. Därefter tar tittarna successivt över makten i tre semifinalerna och i finalen.

Vinnare av Talang 2007 blev buktalande Zillah med sin apa Totte. Bland hennes konkurrenter kunde tittarna se en jojo-kille, hulahula-dansare, en dressyrtränad häst, killar som hoppade på styltor och mannen som blåste i snäckor, varvat med sjungande underbarn, hejdlösa komiker och cirkusartister.

Med säkerhet bjuder även Talang 2008 på en brokig och spännande skara deltagare med stor variation och bredd. Och när ridån går upp i Talang 2008 kan allt hända.

Programledare: Peppe Eng