September på TV1000

Hösten närmar sig med stormsteg och dagarna har redan blivit märkbart kortare, men med TV1000 kanalerna i TV-rutan kan du tillbringa de allt längre kvällarna tillsammans med några av världens bästa skådespelare!

TV1000 bjuder på komikerparet Jim Carrey och Téa Leoni i den sanslöst roliga komedin ”Fun with Dick and Jane”, där killen med det berömda gummiansiktet tar sig an rollen som den moderna Robin Hood. På TV1000 PLUS ONE vimlar det av Hollywoodstjärnor i trillerpremiären ”Den svarta dahlian”, där bland annat Scarlet Johansson, Josh Hartnett, Aron Eckhart och Hilary Swank står med på rollistan. Filmen bygger på en verklig historia om ett än idag ouppklarat mord på en ung filmstjärna i Hollywood 1947.

TV1000 ACTION är det upplagt för spänning och hårresande specialeffekter i vampyrfilmen ”Underworld: Evolution” med Kate Beckinsale och Scot Speedman i huvudrollerna.

Underhållning för hela familjen blir det på TV1000 FAMILY i september, där vi bjuder på äventyr för både stora och små. I familjefilmen ”Zathura: Ett rymdäventyr”, med svenskt tal, kastas tre syskon ut i yttre rymden via ett spel. För att få återvända till jorden igen måste de lära sig att samarbeta på ett sätt de aldrig kunnat tänka sig ens i sina vildaste fantasier.

Beck är tillbaka på TV1000 NORDIC! Möt Sveriges mest berömda detektiv i det nervpirrande kriminaldramat ”Beck – Den japanske shungamålningen” som har premiär i september. Beck och hans tyska kollega undersöker ett besynnerligt mord, som leder dem på spåren till en samling förfalskede Chagall-målningar.

TV1000 CLASSIC bjuder som alltid på odödliga filmer, och om du ännu inte har sett James Ivorys Oscarbelönade filmatisering av E. M. Forsters klassiker ”Ett rum med utsikt”, så har du nu din chans. Hur skall det gå för överklasstjejen Lucy Honeychurch, spelad av Helena Bonham Carter, när hon tvingas välja mellan två totalt olika män?