Roomservice besöker Emma & Hans

Roomservice besöker Emma & Hans Wiklund (foto kanal 5)Johnnie Krigström och Mattias Särnholm hälsar på hemma hos fotomodellen Emma och filmkritikern Hans och tar hand om parets hallproblem i kvällens avsnitt av Roomservice på Kanal 5.

Hans och Emma Wiklund bor i en ljus och trevlig lägenhet i Stockholm tillsammans med sina två barn. Bostadens enda problemområde är de två trånga hallarna som inte alls fungerar som de ska. Emma har lagt beslag på allt garderobsutrymme och Hans får ha hela sitt bohag i en gigantisk garderob i ena hallen. Inredaren Lotta Bäcker har en lösning som ska ge familjen mer förvaring och bättre plats i hallen. Dessutom ska det bli trevligare och mysigare att komma hem. Johnnie och Mattias är nyfikna och lyckas efter många frågor ta reda på hur Emma och Hans träffades. Förutom en hel del rivning och tapetsering hinner de med att prata låtsasfranska och träna på att kyssa kameran med ögonen.

Nästa onsdag hälsar vi på hos Alex och Katrin Schulman och senare under säsongen besöker vi Mattias Särnholm själv, Emma Andersson och Henrik Zetterberg samt Pernilla Wahlgren och Joachim Lennholm.

Onsdag 21 november 20:00 på kanal 5