Nya förmågor lär sig allt om mode- Fashionista Diaries

Fashionista Diaries Kathleen Pierce, Janjay Sherman, Tina Patient, Brandon Holley, Andrew Kanakis Rachel Jacoby, Mandie Erickson, Bridget Helene & Nicole Amendolare.

Varje år ansöker tusentals unga modeintresserade till praktikplatser inom modevärlden i New York. Konkurrensen är stenhård och det är endast ett fåtal utvalda som väljs ut. I Fashionista Diaries följer vi livet för sex unga ”wannabe fashionistas” som fått chansen att förvandla sina drömmar till verklighet.

Bridget är en vacker, bortskämd socialite som tycks passa perfekt i den ibland kalla och ytliga modevärlden. Hennes raka motsats är Nicole från Queens, vars favoritmärke är Juicy Couture. De kommer båda två arbeta för den stenhårda Ms. Erickson på PR-firman Seventh House. Janjay är lugn och strukturerad till skillnad från sin blivande kollega Tina som är full av energi och ständigt delar med sig av sina åsikter om allting. De ska arbeta tillsammans på Flirt! Cosmetics där de måste lära sig allt om företagets skönhetsprodukter. Och så har vi ambitiösa Rachel som drömmer om att bli redaktör för ett eget modemagasin. Hon ska tillsammans med seriens enda kille, Andrew, praktisera på modemagasinet Jane.

Tillsamman möter de sex praktikanterna den värld som de så länge drömt om att få vara en del av. Deras nya vardag är fylld med allt från modevisningar, VIP cocktails och livesändningar från röda mattan till borttappade leveranser, stressiga möten och pinsamma missförstånd. Serien avslutas med att de får arbeta under hektiska New York-fashion week för att därefter få reda på om de har vad som krävs för att få arbeta kvar i den så hett eftertraktade modevärlden.

Fashionista Diaries Premiär: Tisdag 24 juni 20:00 på Kanal 5