Made in Sweden följer Laila, Anders och Andreas bakom kulisserna

De har sålt över 200 miljoner skivor och skrivit låtar till vår tids största artister. I TV4:s nya realityserie Made in Sweden får tv-tittarna följa Andreas Carlsson, Laila Bagge och Anders Bagge i skapandet av morgondagens stjärnor Made in Sweden Anders Bagge, Laila Bagge samt Andreas Carlsson

TV4:s nya programserie Made in Sweden följer Anders Bagge, Laila Bagge samt Andreas Carlsson och deras arbete i musikbranschen. Två unga talanger ska få chansen att bli popstjärnor med hjälp av de världskända svenska producenterna.

– Det känns oerhört spännande att öppna dörren till Laila, Anders och Andreas värld som världskända musikproducenter. Tittarna får en unik inblick i hur de blivande stjärnorna drillas in i musikvärlden hela vägen från låtskrivande fram till inspelning och skivsläpp, säger Fredrik Arefalk programchef TV4.

– Jag tror att det finns en nyfikenhet för mitt, Andreas och Anders vardagliga arbete som tittarna inte är vana att se oss i. Svenska folket får följa med bakom kulisserna och uppleva det hårda och otroligt stimulerande arbetet med att lansera en ny artist, säger Laila Bagge.

I fyra program får tittarna se musiken växa fram, uppleva artisternas strider om låtval och hur de slipas med koreografi och scennärvaro inför lanseringen. De två unga talangernas framtid, såväl som Laila, Anders och Andreas ära, står på spel. Vilka de två artisterna är avslöjas inom kort.

Laila Bagge är manager, låtskrivare och talangscout, hon har arbetat för Sony BMG i New York och haft skivbolagsmogulen Tommy Motola som chef. Laila har bland annat skrivit låtar till Maya, Celine Dion och 98 Degrees.

Andreas Carlsson är producent och låtskrivare och har arbetat med artister som Katy Perry, Bon Jovi, Britney Spears, Backstreet Boys och Celine Dion. Han har även, bland mycket annat, skrivit två vinnarlåtar till American Idol.

Anders Bagge är producent och låtskrivare och har skrivit och producerat låtar åt bland andra Madonna, Janet Jackson, Santana och Jennifer Lopez.

Made in Sweden har premiär i TV4 den 14 januari klockan 21.00