I en annan del av Köping

Sommaren har kommit till Köping och Linda, Mats, Tobbe och Micke har semester. Hela gänget åker till Kolmården, alla förutom Micke som ligger hemma sjuk. Och så får tittarna följa med Mats på ett tufft träningspass tillsammans med en före detta svensk mästare i boxning.

I seriens första avsnitt har det blivit sommar i Köping och hela gänget är lediga. Tillsammans åker de till Kolmården, alla förutom Micke som ligger hemma sjuk. På Kolmården blir det ett närgånget besök hos de sibiriska tigrarna och Tobbe får då också svar på frågan om tigrarna dricker kaffe. De åker också på safari och gör ett besök hos delfinerna. Och så hälsar de också på hos aporna som Tobbe skäller ut efter noter.

Hemma i Köping har Mats börjat motionera. Tillsammans med den före detta svenska mästaren Sune kör han styrketräning och boxning två dagar i veckan. Sune ska hjälpa Mats att komma i form för det har ibland blivit godis både på lördag och söndag, berättar Mats.

Efter träningen tar Mats en övningsrunda med bilen. Han har övningskört flera gånger i veckan under året som gått och nu han har inte långt kvar till körkortet.

Del 1 av 6.