Courteney Cox i Cougar Town

Vänner-stjärnan Courteney Cox är tillbaka på Kanal 5. Denna gång med komediserien Cougar Town där hon spelar en välbevarad 40-åring som vill ha en nystart i livet efter sin skilsmässa. Snart ger hon sig ut i dejtingdjungeln igen och hennes nya liv som singel bekräftar at "40 är det nya 20".

courteney coxDemi Moore, Halle Berry, Jennifer Aniston, Sharon Stone och Madonna listan över välbevarade, vackra kvinnor som passerat fyrtio och dejtar yngre män kan göras lång. Och i Hollywood, där man följer skräddarsydda träningspass, äter specialanpassad mat, lyfter, peelar, stoppar in och suger ut är det inte konstigt att 40 ofta refereras till som det nya 20. Det har en av branschens mest välbevarade 40-åringar, Courteney Cox, tagit fasta på i sin nya komediserie Cougar Town.

Cox spelar huvudrollen som Jules, en heltidsarbetande tonårsmamma som bestämmer sig för att livet inte behöver vara slut för att man fyllt 40 och gravitationen tar ut sin rätt I hennes liv finns sonen Travis, som förfasas över hennes ambitioner att träffa en ny man, väninnan Ellie, som inte drar sig för att kläcka en sarkastisk kommentar om Jules nya livsstil, Jules ex-man Bobby en jyst kille men som har lite för mycket att barnasinnet kvar, samt den unga och ärtiga kollegan Laurie som gärna hjälper Jules i jakten på en ny man.

Premiär: Vår 2010