Carolina utforskar den nya accessoaren

I huvudet på Gynning Foto:Kanal 5.
I första avsnittet av i huvudet på Gynning undersöker Carolina barn – den nya accessoaren. Under 2007 har det blivit tydligt att barn är en statussymbol och det nya svarta. Rekordmånga barn föddes under året och föräldratrenden syntes i magasin och i kändisvärlden där Hollywoodstjärnor visade upp sina juveler. Ikväll undrar Carolina vad fan det handlar om – barn?

Hon tar hjälp av en åttabarnsfamilj i Södertälje, en 21-åring som är höggravid och en Hollywoodmamma som uppfostrar sin dotter till filmstjärna. När Carolina ska träffa Ida som bara är 21 och snart ska bli mamma funderar hon över hur hon själv skulle klara att se ut som en flodhäst och inte hinna sminka sig. Och förlossningen – hur skulle det gå?

Carolina lånar ettårige Sigge för att testa den färdiga grejen och tar med lånebebisen på en lyxig shoppingrunda. Stärkt av erfarenheten tar hon sig an den riktigt svåra uppgiften att vara nanny en dag i åttabarnsfamiljen Karlssons liv. Det blir gråt, skrik, tandagnisslan, matlagning, blöjbytning och nattning. Och Carolina som inte ens har stekt falukorv förut! Från familjen Karlsson i Södertälje bär det av till familjen Cooper i Los Angeles. Mamma Kellie-Bea tränar treåriga dottern Desirée till barnskådespelare och Carolina får vara med under en dag som bland annat innehåller inspelning av en presentationsfilm och Desirées första möte med smink.

Premiär: tisdag 15 januari 21.00 på Kanal 5

Just nu på TV