TV4:s nyhet med Carina Berg – Berg flyttar in

Med resväskan i högsta hugg flyttar programledaren Carina Berg in hos några av våra mest folkkära kändisar och bor där under några dagar. Hon vill komma kändisen så nära inpå skinnet det bara går och som ett plåster hänga med på allt som händer. Berg flyttar in är TV4:s nya underhållningsprogram.

Under åtta fredagar packar Carina Berg sin resväska, kliver rakt på och flyttar in hos en känd person. Carina klistrar dit sin egengjorda namnlapp med texten Berg c/o på ytterdörren – och vips har hon flyttat in.

Några av kända personer som under säsongen blir tvungna att dela boende med Carina Berg är Arne Weise, Martin Stenmarck och Börje Salming. Berg flyttar in är ett underhållnings- och intervjuprogram med intressanta samtal och möten.

– Att få intervju några av Sveriges mest folkkära kändisar känns fantastisk bara det. Att dessutom få flytta in hos dem är som en dröm. Och vem vet när jag kommer hem igen, säger programledaren Carina Berg.

Som ett klibbigt plåster hänger hon sig fast. Ingenting går Carina förbi. Hon tvingar sig med överallt, på träning med personlig coach, på tandläkarbesök, på grillfest hos grannen. Kort och gott – dit kändisen går, går Carina. Det alla som är med i programmet kan vänta sig är; väldigt mycket fröken Berg.

Men kändisarna måste se upp. För lämnas Carina ensam för länge rotar hon gärna igenom badrumsskåp, gamla skivsamlingar, lyssnar av telefonsvararen eller provar kläder. Och för att ta reda på allt hon kan om sin sambo ställer hon ideligen nyfikna frågor.

Tillsammans tittar de i fotoalbum, skolkataloger, städar och lagar mat. Hennes uppdrag är att ta reda på så mycket som möjligt om sin sambo så att tittarna får lära känna dem med nya ögon och i en hel del oväntade hemmasituationer.

Berg flyttar in sänds senare i vår.