Etikettarkiv: TV4

TV4 sänder Volvo Ocean Race

Volvo Ocean Race foto TV4

För första gången sänder TV4-Gruppen den världsomspännande seglingstävlingen Volvo Ocean Race i sin helhet. I Nyhetsmorgon och i ett nytt seglingsmagasin i TV4 och i TV4 Sport kan tv-tittarna med start i höst och nio månader framöver följa en av världens tuffaste och farligaste tävlingar. Besättningen bevakas dygnet runt och tittarna erbjuds därmed unika bilder från världens alla hav. Läs mer

Hellenius, Meltzer och Herngren i ny humorsatsning

Det sociala spelet är ett studioprogram där programledaren David Hellenius varje vecka håller koll på två lag bestående av lagledarna Christine Meltzer och Felix Herngren, som har varsin välkänd komiker eller tv-personlighet i sina respektive lag. Genom att ljuga, argumentera och byta samtalsämnen kan lagen övertrumfa varandra i kunskapen om de oskrivna reglerna i samhället. Läs mer

En prins i New York – TV4

En prins i New York - visas på TV4

En prins i New York är en amerikansk komedi från 1988 med Eddie Murphy i huvudrollen som en afrikansk prins som kommer till USA för att hitta en fru.

Den stenrike prinsen Akeem (Eddie Murphy) från det afrikanska kungariket Zamuda kommer till New York för att lära sig att klara sig själv och hitta en fru och blivande drottning. För var ska man hitta en drottning om inte i New York-stadsdelen Queens?

Med sig på resan har Akeem sin tjänare Semmi (Arsenio Hall) som följer sin herre i vått och torrt.

Prinsens avsikt är att få ett vanligt jobb och trots att han knappt kan skilja på en skurtrasa och en biff lyckas han till slut få börja på en hamburgerbar.

Kärleken drabbar också Akeem. Problemet är att hans älskade, Lisa (Shari Headley), redan har en pojkvän, en uppblåst och självgod snobb.

I regi av John Landis.

2008-01-07 22:35 Sänds i TV4

Veckans tv-tablå

Släkten är värst – TV4

Släkten är värst är en amerikansk komedi från 2000 med Ben Stiller, Robert De Niro och Owen Wilson i rollerna. Om Greg som ska fria till sin flickvän men måste fråga hennes pappa först.

Sjukskötaren Greg Focker (Ben Stiller) är redo att fria till sin flickvän Pam (Teri Polo). Men det finns en hake, Pams pappa håller på traditioner och vill att Greg först ber honom om sin dotters hand. Greg och Pam åker därför på en weekendtripp till Pams föräldrar.

Pams pappa, Jack (Robert De Niro), visar genast sitt missnöje med Greg och hur Greg än försöker få honom att ändra sig så gör han hela tiden saken värre. Greg lyckas tappa bort Jacks älskade katt, ge Pams syster en blåtira och till och med sätta eld på familjen Burns trädgård.

Till råga på allt är Pams före detta fästman Kevin (Owen Wilson) både rik, snygg och väldigt populär hos pappa Jack.

I regi av Jay Roach.

Visas ikväll på TV4 22:35