Etikettarkiv: Mystery

Nocebo

Nocebo (2022)

Sanity hangs by a thread.

En modedesigner lider av en mystisk sjukdom som förbryllar hennes läkare och frustrerar hennes make, tills hon får hjälp i form av en filippinsk vårdbiträde som med hjälp av traditionell folkmedicin avslöjar en fruktansvärd sanning.

Läs mer

Triptyk

Triptyk

När en kriminaltekniker träffar en döende främling, som vet vad hon heter och ser ut precis som henne, tvingas hon ut på ett farligt och personligt uppdrag: att ta reda på sanningen om sin egen identitet och nysta upp en härva av hemligheter och lögner.

Läs mer

Huesera: The Bone Woman

Huesera: The Bone Woman (2023)

Valeria har länge drömt om att bli mamma. Efter att ha fått reda på att hon är gravid förväntar hon sig ett extatiskt lyckorus. Men något är fel. Skammen över att inte vara glad gör allting gradvis värre. Känslan av att hon sålt ut sin ungdoms ideal om kvinnlig autonomi och frihet för att uppgå i en kvävande kärnfamilj lämnar ingen ro. Hon tappar aptit och vikt och börjar se saker som kanske inte finns där. Eller har onda krafter verkligen planer för hennes barn?

Läs mer

Knock at the Cabin

Knock at the Cabin (2023)

Save your family or save humanity. Make the choice.

När de är på semester i en avlägsen stuga, tas en ung flicka och hennes föräldrar som gisslan av fyra beväpnade främlingar som kräver att familjen gör ett otänkbart val för att avvärja apokalypsen. Med begränsad tillgång till omvärlden måste familjen bestämma vad de tror på innan allt är förlorat.

Läs mer