Stor dramatik i höstens Grey's Anatomy

Jessica Capshaw som Arizona Robbins, Chandra Wilson som Miranda Bailey, Katherine Heigl som Isobel "Izzie" Stevens, Justin Chambers som Alex Karev, Eric Dane som Mark Sloan, Sandra Oh som Cristina Yang, Ellen Pompeo som Meredith Grey, Patrick Dempsey som Derek Shepherd, Sara Ramirez som Callie Torres, James Pickens, Jr. som Richard Webber, Chyler Leigh som Lexie Grey och Kevin McKidd som Owen Hunt. Foto Disney
I höst visas säsongspremiären av Grey’s Anatomy bara en vecka efter USA-premiären och när vi lämnade serien i våras svävade två av Grey’s mest populära karaktärer mellan liv och död.

Skriverier gör gällande att en av dem lämnar serien – vem det är och vilka konsekvenser det får för de övriga på Seattle Grace Hospital får vi reda på i höstens nya avsnitt som startar i september. När vi lämnade Grey’s Anatomy i våras svävade två av seriens mest populära karaktärer, Izzie och George, mellan liv och död. George, som tidigare berättat att han skulle resa till Irak, råkade illa ut i en bussolycka och när vi lämnade serien svävade han mellan liv och död.

Izzie, som genomgått en mycket riskfylld hjärnoperation, hamnade även hon i ett kritiskt tillstånd. Till en början tycktes Izzie ha drabbats av minnesförlust, men tack vare Alex envisa träning kom minnet tillbaka. Säsongsfinalen slutade dock med att Izzie blev medvetslös och frågan är om hon överlever eller lämnar serien för gott?

Säsongspremiären sägs innehålla en begravningsscen, och med tanke på Grey’s-producenternas talang för att skapa drama på högsta nivå, är det bara att bänka sig i soffan med ett stort paket näsdukar.

Säsongspremiär: Onsdag 30 september 21.00 på Kanal 5