Säsongspremiär för Grey's Anatomy

Grey´s Anatomy Foto:Disney.

I vårens nya avsnitt av Grey’s Anatomy ser vi många nya ansikten bland gästrollerna. Bland annat Perrey Reeves från Entourage och Faye Dunaway som spelar rollen som en berömd läkare som kommer att arbeta sida vid sida med Chief och Cristina.

Liksom tidigare fortsätter läkarna att kämpa för att rädda liv samtidigt som de försöker reda ut privata vänskaps- och kärleksrelationer. När vi lämnade Grey’s Anatomy innan jul hade Izzie blivit besatt av sin döda pojkvän Denny. Hans ande var alltmer närvarande i hennes liv och i vårens avsnitt tar han klivet in i sängkammaren. Merediths bästa kompis Beth hade flyttat in hos Meredith och anslutit sig till de nya läkarkandidaterna. I säsongspremiären tar Beth risker som kan få dödlig utgång. Cristina och Dr. Hunt som kysstes i senaste avsnittet måste nu arbeta sida vid sida – en inte helt ovan situation för läkarna på Seattle Grace.  Dr. Hahn har lämnat Callie och sin tjänst på sjukhuset, och Dr. Sloan trånar efter Merediths lillasyster Lexie.

I säsongspremiären är de nya läkarkandidaterna frustrerade över att de aldrig får delta i ingreppen på patienter. Sadie bestämmer sig för att använda sig själv som försökskanin då de vill träna på blindtarmsoperationer. Ett ingrepp som får allvarliga konsekvenser.

 

Onsdag 25 februari klockan 21.00