Säsongspremiär för Gossip Girl

Gossip Girl Frv Chace Crawford, Ed Westwick och Penn Badgley. Foto:Daniel Jälmbratt/Kanal 5

I tv-serien Gossip Girl kan vi frossa i vackra människor, snygga kläder, härliga intriger och coola miljöer. I serien får vi nöjet att följa ett gäng ungdomar och deras familjer på Manhattan och sedan premiären i vintras har seriens cast blivit stora stjärnor vars liv ofta liknar det liv de lever i serien.

Skådespelarna som är goda vänner även privat, firar födelsedagar tillsammans, syns på de rätta modevisningarna och minglar på de coolaste festerna. Chace Crawford och Ed Westwick sägs dela lägenhet i New York och Penn Badgley och Leighton Meester, som spelar kärleksparet Dan och Serena, har setts tätt omslingrade i New York under en semester i Mexico tillsammans.

När vi lämnade Gossip Girl i våras hade hela Upper East side fått reda på att Blair varit otrogen mot Nate med Chuck. Dan hade förklarat för Serena att han är kär i henne och Jenny hade lyckats klättra upp för den sociala stegen och var nu accepterad på de översta trappstegen utanför skolan.  I höstens avsnitt väntar bröllop, skilsmässor, utpressning och intriger. Dessutom dyker en gammal vän till Serena upp från det förflutna och hennes intentioner är allt annat än vänskapliga.

Säsongspremiär söndag 5 oktober klockan 19.00 på kanal 5