Sönderrenoverade äktenskap i Arga snickaren

455.000 tittare såg premiären av Arga snickaren förra veckan. I det här avsnittet tar Anders på sig att hjälpa en man som redan har renoverat sönder ett äktenskap och nu bor med en ny fru i samma hus. Och renoveringarna har inte kommit någonvart. Familjen bor på kontoret och duschar i en möglig garderob i köket.

I Åkersberga bor Janne, Lorina, Jack, Jakob och Wilmer i ett stort hus. Janne bodde tidigare i huset med sin förra fru Anna, men efter tolv år tog äktenskapet slut, mycket på grund av det ständiga renoverandet och konflikterna kring detta. Nu bor han med sin nya fru Lorina, deras son Wilmer och varannan vecka med sönerna från det förra äktenskapet.

Det var också hans förra fru Anna som anmälde dem till programmet, för pojkarnas skull. Listan över vad som behöver göras i huset är lång. De duschar i en möglig garderob i köket och Janne och Lorina bor med yngste sonen på kontoret, en temporär lösning sen fyra år tillbaka. Janne har i förtvivlan önskat att huset hellre skulle brinna ner än att han skulle behöva ta tag i renoveringen.

 

Arga snickaren på Kanal 5 avsnitt 2, ons 21 jan 20.00