Pusseldrömmar – SVT2

Carl-Einar Häckner i föreställningen PusseldrömmarCarl-Einar Häckner tar oss med på jakten efter livets förlorade pusselbitar. Här blandas trolleri, ståuppkomik, clowneri, musik, teater och existentiella frågeställningar. Pusseldrömmar är ett spännande äventyr som får oss att lyssna, tänka och skratta. Del 1 av 2.

Carl-Einar Häckner, den oförutsägbara trollkarlen med det varma hjärtat presenterar Pusseldrömmar, en fristående fortsättning på tidigare succéer. Som vanligt tillåter sig Carl-Einar Häckner blanda allt han älskar. Trolleri, ståuppkomik, clowneri, musik, teater och existensiella frågeställningar. jakten på livets förlorade pusselbitar utgör ramen för föreställningen.


– Jag vill säga något med den här föreställningen. Att det fattas bitar, att jag inte hittar dom och att det är okej. Varje människa har ju sina pusselbitar säger han.


Pussel står för det okända, överraskande, den Carl-Einar man inte sett förut. Drömmar står för hans poetiska sida som här kommer till sin rätt mer än någonsin. Föreställningen är en fristående fortsättning på Carl-Einar Häckners tidigare soloshower, Livet i förorten, En monolog om kärlek och En kväll med Carl-Einar.

Fredag 4 Januari SVT 2 22:25