Premiär för ny lyxig dramaserie

Privileged: Lucy Kate Hale som Rose Baker, Brian Hallisay som Will Davis, Anne Arvher som Laurel Limoges, Ashley Newbrough som Sage Baker, JoAnna Garcia som Megan Smith, Kristina Apgar som Lily Smith, Michael Cassidy som Charlie Hogan och Allan Louis som Marco Giordani. foto warner bros

Från skaparna av Gossip Girl och Gilmore Girls kommer nu Privileged. Här möter vi söta, smarta Megan Smith som får arbete som privatlärare till två bortskämda, självupptagna tonårstjejer i Palm Beach.

Trots all de privilegier som arbetet medför upptänker Megan snart att hennes arbete blir betydligt mer krävande än vad hon väntat sig.
Megan Smith är en smart, söt, positiv 23-åring med examen från Yale som planerar att förändra världen genom banbrytande journalistik. Sina goda meriter till trots har hon bara lyckats få jobb som reporter på en skvallertidning och när hon blir av med jobbet och hennes lägenhet förstörs i en brand bryter hon ihop. Hennes chef, som mest vill bli av med henne, rekommenderar Megan till ett jobb hos miljardären Laurel Limoges (Ann Archer) som byggt upp ett kosmetikaimperium och nu bor i en enorm villa i Palm Beach.

Megan blir erbjuden jobbet som privatlärare till Laurels bortskämda barnbarn, tonåringarna Rose och Sage, och lovas en hög belöning om hon lyckas få flickorna in på college. I jobbet ingår en privat bostad, egen bil, all mat lagad av husets kock och mängder med fritid. Trots det förstår Megan snart att hon inte är den först lärare som försökt undervisa flickorna och hon funderar på om hon har gjort rätt som tackat ja. Snart träffar dock sin barndomsvän Charlie, som är hemligt förälskad i henne, snygga grannen Will och till hennes stora förvåning vilda syster Lily.

Privileged är baserad på Zoey Deans bok How To Teach Filthy Rich Girls, och serien är skapad av skaparna av Gossip Girl och Gilmore Girls.

 

Premiär: Söndag 14 juni 19:00 på Kanal 5