Premiär för omdiskuterad TV-såpa


I Tylösand lockar den hetaste stranden, de vildaste festerna och de snyggaste människorna. Tittarna får på nära håll vara med när Sveriges partygladaste gäng tar för sig rejält av frestelserna. Kungarna av Tylösand är ett galet tv-äventyr i högt tempo med glädje, intensivt kärleksliv, vilda partyn, skandaler och testosteronstinna bråk. Och det är aldrig långt till en lösnagel eller en flexande bröstmuskel.

Nej, ni har aldrig sett något som det här förut. Kungarna av Tylösand kan beskrivas som ett enda stort glädjerus och utspelar sig på och omkring Sveriges hetaste sommarstrand. Åtta unga killar och tjejer förenas i en intensiv jakt på kickar, fester, dans, ragg och livets bästa sommar. Det enda måstet för deltagarna är att de jobbar i en surfshop så gott de kan under högsäsongsmånaden juli.

I Kungarna av Tylösand finns inga utnötta 90-talspåfund som utröstningar och ö-råd.Men tittaren får följa de medverkande på alla festliga äventyr, sköna galenskaper och ibland i ganska så väldigt intima situationer som uppstår. Kungarna av Tylösand har jämförts med den amerikanska succéserien Jersey Shore – och visst finns det likheter.

Men det finns ju bara ett Tylösand. Och deltagarna är garanterat unika:

Erica ”Lady Lapdance” Vainio 20 år, Sundsvall. Bartender, singel.
Camilla ”Miss Cami” Zettergren 21 år, Stockholm. Servitris och värdinna, singel.
Emelie ”Svampen” Eriksson 23 år, Karlstad. Arbetslös, singel.
Rang ”Biskit” Hawrami 19 år, Kungälv. Ska börja jobba som bartender, singel.
Joakim ”Jockiboi” Berg 24 år, Vadstena. Livsnjutare och bloggare. Designar kläder och har en flickvän.
Nemo Hedén, 22 år, Stockholm. Har jobbat i Sunny Beach och är singel. James ”Maskinen” Safari 24 år, Oslo. Stockholmskille som jobbar som barchef i Norge och är singel.
Nathalie ”DJ Nathalie” Dreilick 24 år, Helsingborg. Jobbar som dj, radiopratare och instruktör. Singel.