Premiär för Eli Stone på Kanal 5

Eli Stone Natasha Henstridge som Taylor Wethersby, Victor Garber som Jordan Wethersby, James Saito som Dr. Chen, Jonny Lee Miller som Eli Stone, Laura Benanti som Beth Keller, Sam Jaeger som Matt Dowd och Loretta Devine som Patti. Foto:Disney.

Här följer vi advokaten Eli som, efter att han fått reda på att han drabbats av ett bråck i hjärnan, beslutar sig för att ändra inriktning på sitt liv och hjälpa människor. I en av de återkommande gästrollerna ser vi George Michael vars låttitlar gett namn till seriens alla avsnitt. Huvudrollen spelas av Jonny Lee Miller som tidigare varit gift med Angelina Jolie.

Eli har de senaste åren byggt upp en karriär på en av San Fransiscos mest framgångsrika advokatfirmor. Här representerar han stora penningstarka kunder som ofta sätter sina egna ekonomiska intressen före risken att förstöra någons liv. Han bor i en flott våning och är tillsammans med en smart, snygg tjej som dessutom är dotter till hans chef. Livet skulle kunna vara helt perfekt för Eli om det inte var för att han den senaste tiden lidit av hallucinationer – bland annat en där George Michael sjunger i hans vardagsrum. När Eli söker upp sin bror Nathan som är läkare får han beskedet att han har drabbats av ett hjärnaneurysm vilket kan vara livsfarligt. Eli börjar ifrågasätta sitt tidigare så materialistiska liv och med hjälp av sin nya vän Dr. Chen, en kinesisk akupunktör, söker han en ny mening i tillvaron genom att hjälpa andra.

PremiärEli Stone: Onsdag 25 juni 21:00 på kanal 5