Peter Jihde och Katrin Schulman leder Idol Eftersnack

För fjärde säsongen sänder TV400 i sann sporttradition det viktiga eftersnacket. Direkt efter utröstningen i TV4 tar Idol Eftersnack vid. Årets upplaga leds av tv-sportprofilen och programledaren Peter Jihde samt bloggaren Katrin Schulman, som är ny i Idol-sammanhang.

– Det här ska jag göra skitbra men det känns pirrigt. Min ambition är att inte ställa frågan: hur känns det?, en enda gång under säsongen, säger Katrin Schulman.

Katrin Schulman har gjort sig känd som frispråkig bloggare med flera tusen läsare om dagen. Hon driver en pr-byrå och under sommaren är hon aktuell som programledare för Äntligen sommar i Mix Megapol.

Peter Jihde arbetade på TV4Sporten 1994 till 2001 och återvände till TV4 i fjol efter sex år på SVT. Peter har sedan dess varit programledare för bland annat Idol 2007, debattprogrammet Sportklubben – med Peter Jihde i TV4 Sport samt programledare för det sena EM-magasinet under fotbolls-EM. Till hösten leder han Idol 2008 hela vägen från start.

Idol Eftersnack är en tittarsuccé i TV400 och det här drömparet stärker programmet ytterligare. Efter utröstningsprogrammet i TV4 har vi märkt att tittarna vill veta mer om reaktionerna och känslorna bakom scenen. Idol Eftersnack fyller det tomrummet, säger Christer Andersson.