Ny TV-serier på Kanal 5 om Hollywood


Drömmer du om ett nytt liv i Hollywood. Eller är du nyfiken på dem som flyttat dit och lyckats i drömmarnas stad. Isåfall är Kanal 5s nya livsstilsprogram Ja, vi älskar Hollywood något för dig. I programmet möter vi ett gäng färgstarka kvinnor som alla byggt upp en framgångsrik karriär och funnit lyckan ”over there”.

I Ja, vi elsker Hollywood tar den norska stjärnstylisten Jan Thomas med oss till Los Angeles för att möta ett gäng norska karriärkvinnor som nått stora framgångar och lever spännande och glamourösa liv i Hollywood. Här är det tillåtet att visa att man har lyckats och man behöver inte skämmas för att man har höga ambitioner, vill nå långt och tjänar mycket pengar.

Men kampen att lyckas kan vara tuff och de norska kvinnornas framgång kommer inte av sig själv. I en stad där kontakter, pengar och utseenden betyder allt har kvinnorna fått jobba hårt och ofta ställts inför dilemman i den eviga kampen att nå toppen. I programmet möter vi bland annat den framgångsrika modellen Monica Hansen som bara det senaste året prytt 50 tidningsomslag. Parfymdrottningen Tova Borgnine, programledaren Johanna Grønneberg Mesa, skådespelerskan Linn Bjørnland och fastighetsmäklaren Tine Schatz. Dessutom vår vi träffa hälsogurun Solvei McKenna som är yogalärare åt bland andra familjen Hilton.

Premiär Ja, vi elsker Hollywood: tisdag 13 juli 21.00 på Kanal 5