Nu är Ballar av stål här Samlag, sextrakasserade män och, såklart, en dvärg i en resväska

 Nedre rad frv. Martin Soneby som Soneby Citysport, Cecilia Forss som Mantestaren, Fredrik Andersson som Förargelseväckande Fredrik, Nour El-Refai som Bitterfittan, Per Lernström - programledare och Mikael Reuter som En jobbig djävul. Övre rad frv. Hanna Wilenius som Kändis-tv, Malin Vulcano som The Fuckers, Johan Aulin som The Fuckers, Kjell Eriksson som Tv-tävla med Kjell och Sandra Wimark som Kaninkokerskan. Foto:Magnus Selander/Kanal 5.

Historien om Ballar av stål i Sverige är lång. Det borde vara det mest omdiskuterade programmet som aldrig visats. Efter polisanmälningar, blöta statsministrar, dagsböter och incheckade dvärgar ska nu programmet som alla pratat om – men ingen har sett, äntligen nå offentlighetens ljus.

Sveriges tuffaste komiker står inte på en scen och drar vitsar. De tar det ett steg längre, ut på stan. Med hjälp av lite sextrakasserier mot män, samlag i skyltfönster, studsbollar, sexappeal eller en dvärgkompis visar de att de har modet som krävs. De har olika metoder, men de kämpar alla om att vinna den åtråvärda Ballar av Stål-pokalen.

I Ballar av Stål tävlar de mot varandra i att provocera och överraska en intet ont anande omgivning inför en dold kamera. Programledaren Pär Lernström leder sen publiken i studion i en omröstning om vem av komikerna som hade mest ballar och var roligast och blir krönt till vinnare.

De tävlande är:
En jobbig djävel:  Mikael Reuter
Förargelseväckande Fredrik: Fredrik Andersson
Mantestaren:  Cecilia Fors
Bitterfittan: Nour El-Refai
Soneby Citysport: Martin Soneby
Kaninkokerskan: Sandra Wimark
Kanal 5 reporter: Hanna Wilenius
The fuckers:  Johan Aulin, Malin Vulcano
Tevetävla med Kjell:  Kjell Eriksson

I första programmet tävlar Soneby Citysport med sporten ”Huligan” där det gäller att provocera bråk med huliganer och sen se hur många han kan få

 

Premiär måndag 16 mars 21.55 på Kanal 5