Möt de riktiga hemmafruarna

Real Housewives of New York - Ramona Singer, Jill Zarin, Lu-Ann DeLesseps, Bethenny Frankel och Alex McCord. Foto:Jay Sullivan/NBC Universal.

TV-serien Real Housewives of New York har blivit en av vinterns snackisar i USA och i sommar kan vi se den i Kanal 5. Här möter vi fem glamourösa kvinnor som rör sig hemvant bland New Yorks high society och pendlar mellan våningen i New York, sommarstället i The Hamptons och semesterresan till St. Barts.

Gossip Girl, Dirty Sexy Money, Sex and the City, Lip Stick Djungle – de senaste åren har glassiga dramaserier som utspelar sig bland det välbärgade, framgångsrika och vackra folket i New York avlöst varandra. Men i Kanal 5s nya reality-dokumentär Real Housewives of New York City får vi följa fem kvinnor som lever detta liv på riktigt. Alex, Bethenny, Jill, LuAnn and Ramona är alla snygga och förmögna och de delar sin tid mellan front row på modevisningar, botoxbehandlingar, välgörenhetsgalor och barnens privatskolor.

När de inte har fullt upp med att åka runt med privatchaufför till olika events i city, packar de sina enorma SUVar och beger sig i karavan upp till sina estates i The Hamptons. Här är det tennis, hästhoppning, välgörenhetsgalor och partyn med tema som Denim & Diamonds och Hampton Classics som gäller. Missa inte chansen att få en inblick i sommarens glassiga realityserie där vi följer fem kvinnor som försöker balansera mammarollen med framgångsrika karriärer och en späckad social agenda i New Yorks mest exklusiva kretsar.

Premiär: Tisdag 23 juni 21:00