Modebloggaren Elin Kling till Kanal5

Elin Kling, en av Sveriges mest lästa bloggare, blir det första namnet i Kanal 5s satsning på namnkunniga bloggare på webben.

– Det känns spännande och roligt att få jobba med en så bred sajt som Kanal5.se, säger Elin Kling.
Hennes blogg är i dagsläget Sveriges tredje mest lästa, med drygt 72 000 unika besökare i veckan. Inriktningen på Elin Klings nya blogg kommer även i fortsättningen att vara mode, ofta i TV-sammanhang.
– De som läser det jag skriver i dag kommer helt klart att känna igen sig även i framtiden. Det finns starka kopplingar mellan mode, trender och TV. Det känns också helt rätt att finnas på en sajt för ett mediehus, där det finns andra plattformar, till exempel webb-TV, säger Elin Kling.

Elin Kling är först ut i Kanal 5s satsning på namnkunniga bloggare på sajten, berättar chefen för Kanal 5 Nya Media, Jesper Weissglass.
– Elin är ett tungt namn i bloggvärlden och kommer med sin kunskap och sitt engagemang bidra till att stärka Kanal5.se. Inom kort hoppas vi kunna presentera ytterligare duktiga bloggare.
Någon bloggportal är det dock inte frågan om, tillägger han.
– Nej, snarare en fortsatt breddning av Kanal5.se. Där ska vi ha populära och duktiga personer som stärker Kanal5.se och är rätt i målgruppen.