Manson och Gardell i premiären av Söndagsparty med Filip & Fredrik

Söndagsparty med Filip & Fredrik Foto:Daniel Jälmbratt/Kan

Skräckrockaren Marilyn Manson och Jonas Gardell delar soffa i världspremiären av Söndagsparty med Filip & Fredrik, den första direktsända svenska showen från New York! Det kommer även bjudas på mangling i wrestlingringen med Filip och Fredrik.

En och en halv timme direktsänd underhållning från städernas stad, New York. Med musik, gäster, inslag och mycket mer. I premiärprogrammet träffas skräckrockaren Marilyn Manson och Jonas Gardell och får bekanta sig med varandra. Dessutom dyker Demolition Brothers – världsmästare i att förstöra saker med sina bara händer – upp i studion.

Det blir också inslag från storstaden New York. Filip och Fredrik testar under hela programserien olika amerikanska företeelser, och i det första programmet får vi se dem testa wrestling, den lika brutala som showiga amerikanska brottningen. De har också tagit hjälp av tre gamla favoriter från 100 höjdare, Sten Taxi, sminkmannen Edwin Jonsson och värmlänningen Jan Myrehed, som fått i uppdrag att gestalta klassiska filmscener i dess rätta New Yorkmiljö.

På plats är också Filip & Fredriks eminenta husband – ett av New Yorks bästa och souligaste liveband. Det består av medlemmar som bland annat skrivit låtar för Michael Jackson och spelat med stjärnor som Lou Reed, Ray Charles, Teddy Pendergrass, The Temptations och Billy Joel. Ett band i världsklass!

Marilyn Manson är den sminkade amerikanske rocksångaren med det självbetitlade bandet som egentligen föddes som Brian Hugh Warner 1969.  Förutom en mängd skivor har han också medverkat i ett antal filmer och är känd för att ha varit gift med burleskdansösen Dita Von Teese.

Demolition Brothers består av två f.d. poliser, bröderna Paul och Craig Pumphrey.

Direktsändning: Söndagsparty med Filip & Fredrik, premiär sön 19 april 21.00 på Kanal 5

mer: