Ladies Night – Premiär på TV3

Ladies Night - Premiär på TV3 (foto:tv3)Konceptet är enkelt – en kväll bara för tjejer. Men nu kan även pojkvänner, äkta män och andra nyfikna se trion Bergqvist, Tornving och Stenmarck uppträda i TV-sändningen från Cloetta Center i Linköping.

Ladies Night är en avslöjande show fylld med musik, dans och humor, med endast killar på scen och bara tjejer i publiken. En oslagbar kombination som tagit hela Sverige med storm. Hångel på scen utlovas och över 70 000 tjejer har löst biljett för att på plats låta sig förföras.

Kjell Bergqvist En av Sveriges mest mångsidiga och uppskattade skådespelare, känd både från teaterscenen och från filmduken. År 2000 vann Kjell Bergqvist Guldbaggen för bästa manliga skådespelare och i år fick han även Aftonbladets TV-pris i samma kategori för serien Mäklarna.

Mikael Tornving Mikael Tornving blev känd över hela Sverige med sina fantastiskt snabba och träffsäkra repliker i Parlamentet. En annan välkänd och populär karaktär är den bittre och elake journalisten Rolf Nygård som till och med dykt upp i Melodifestivalen. I Aftonbladets omröstning på jakten efter Sveriges roligaste röstades Mikael Tornving fram som en av de absoluta favoriterna.

År 2006 tog Martin Stenmarck och Ladies Night hela landet med storm. Martin själv fick ett nytt genombrott, med singeln 7milakliv som låg etta på samtliga listor i landet och som sålde dubbel Platina. Även det uppföljande albumet ”9 sanningar och en lögn” sålde Platina. 7milakliv blev årets låt på Grammisgalan, Rockbjörnen, RIX FM och Mix Megapol. Under årets turné släpptes albumet ”Det är det pojkar gör när kärleken dör” som han sålt guld med.

Lördagen den 8 december kl 20:30 – på TV3