Komediserie om livet som singelpappa: Gary

Jay Mohr som Gary Brooks & Jaime King som Vanessa Flood. Foto:Disney

Nyligen vann komediserien Gary Unmarried en People Choice Award i kategorin Komediserie – Bästa nykomling, och nu har du chans att se serien i Kanal 5.

I komediserien Gary ser vi skådespelaren Jay Mohr som den nyskilde målaren Gary. Tillsammans med sin ex-fru Allison (Paula Marshall) har han gemensam vårdnad om deras barn Louise, en politiskt korrekt och miljöengagerad 11-åring, och Tom, en socialt efterbliven 14-åring som har svårt att vara naturlig i sällskap med tjejer.

Gary som inte har dejtat på femton år har träffat Vanessa, en singelmamma vars lägenhet han fått i uppdrag att måla om. Nu är Gary nervös inför att berätta för Allison om Vanessa eftersom det strider mot deras gemensamma regler om hur de ska hantera de närmsta månaderna efter skilsmässan. Men när Gary får reda på att Allison är förlovad med deras äktenskapsrådgivare gäller inga regler längre och Gary bestämmer sig för att leva livet utan inblandning från sitt ex. Det visar sig dock vara svårare än han trott då barnen, den nya flickvännen, ex-frun och före detta äktenskapsrådgivaren ständigt befinner sig i hans närhet.