Katrin Schulman bloggar om Idol

katrin

Katrin Schulman är den senaste i raden av bloggare på tv4.se och en viktig del av TV4:s Idol-satsning på nätet. I tio veckor ska hon hängivet blogga om allt som händer i Idol 2008.

– Det ska bli grymt roligt att blogga och programleda samtidigt. Jag kan lova att tittarna inte kommer att missa en sekund av vad som sker under Idol. Varken framför eller bakom kameran, säger Katrin Schulman.

Katrin Schulman är inte enbart programledare för Idol Eftersnack i TV400 i höst. Med start den 3 oktober kommer hon också att blogga på tv4.se/idol under de tio veckor som fredagsfinalerna pågår. Hon bloggar bland annat inför fredagens final, på plats backstage och summerar fredagsfinalen under lördagen.

– Det ska bli fantastiskt roligt att ha Katrin Schulman hos oss. Förutom att hon är en av Sveriges mest underhållande bloggare har hon en dedikerad och stor läsekrets och kommer att stärka vår Idol-satsning ytterligare, säger Rickard Henley, redaktionschef.

Idolsajten på tv4.se/idol, som i fjol var en stor trafiksuccé med närmare 20 miljoner visade klipp, innehåller även en bakom-kulisserna-blogg och givetvis idolernas egna bloggar.