Känsloladdade återföreningar med Linda Isacsson och Tilde de Paula i TV4:s Spårlöst

Tilde och Linda Foto:TV4I TV4:s nya programsatsning Spårlöst hjälper programledarna Linda Isacsson och Tilde de Paula programmets huvudpersoner att återfinna sina okända syskon eller biologiska föräldrar. I fyra program var tar Tilde och Linda med de medverkande personerna på deras livs viktigaste resa – en resa fylld av invecklade ledtrådar och gripande möten.

– Det är en unik resa i sig självt att få vara med under sökandet efter en människas ursprung. Det handlar ju om att få ta del av en människas innersta frågor, något som är en personlig och stark upplevelse, säger Tilde de Paula.

Tilde och Linda tar med sig de medverkande på resor världen över. Med sig har de enbart ett fåtal ledtrådar såsom ett namn, ett foto eller ett vagt minne.

– Det är gripande historier som vi får ta del av och det känns oerhört spännande att få hjälpa till med något som betyder så mycket för en person. Det kommer att vara jobbigt på många sätt men också förenat med väldigt mycket glädje, säger Linda Isacsson.

Under den laddade resan tillbaka till det förflutna konfronteras de medverkande med okända delar av sina liv och de saknade bitarna faller slutligen på plats. Långsamt närmar sig målet för resan – den känslofyllda återföreningen.

Premiär i TV4 i april.