Jessica Almenäs och David Hellenius leder Let's dance

I januari sänder TV4 det storslagna underhållningsprogrammet Let’s dance för tredje säsongen. Nyligen blev det klart att Jessica Almenäs leder programmet under tolv direktsända fredagar tillsammans med David Hellenius.

Let’s dance är ett av Sveriges mest omtyckta och glittrande underhållningsprogram med närmare två miljoner trogna tittare i veckan. Programmet sänds nu för tredje säsongen och den här gången får tittarna möta David Hellenius tillsammans med nya programledarkollegan Jessica Almenäs.

– Jessica har alla kvalifikationer som vi eftersöker hos en programledare för Let’s dance. Hennes utstrålning och långa erfarenhet av livesändningar gör att hon blir en perfekt partner till David Hellenius, säger Fredrik Arefalk, programchef TV4.

Jessica Almenäs har varit ett bekant ansikte i TV4 sedan 2002 där hon främst gjort sig känd för tittarna som travexpert och programledare i Vinnare V75. Hon har även synts i Nyhetsmorgon och nu senast som programledare för Fotbollsgalan och Travgalan.

– Let’s dance är ett medryckande och härligt program som engagerar många. Det är också en helt ny genre för mig – vilket givetvis känns jättespännande! Jag tror att jag kommer att ha stor nytta av min långa erfarenhet av livesändningar och ser fram emot att bli kollega med en av Sveriges roligaste personer, säger Jessica Almenäs.

Let’s dance startar i TV4 den 11 januari 2007 klockan 20.00.