Jag är född med en gåva

I säsongspremiären av Outsiders möter vi människor som anser sig vara födda med en gåva och som har ett kall. De ser vad vi andra inte ser och arbetar med att hjälpa andra människor genom att föra sin kraft vidare.

Anders är shaman och med hjälp av sina indianska andar kan han, enligt honom själv, utöva healing. Gåvan har funnits med honom hela livet, men det tog många år innan han förstod att han hade kraften. Hans andar är indianer och urinvånare och de guidar honom genom healingen. Anders säger sig kunna tala med dem och tror på tidigare liv och att han själv levt flera gånger förut.

Mia säger sig ha funnit hemligheten. Hon lär ut hur attraktionslagen påverkar våra liv och hur man ber till universum. Mia lever själv efter attraktionslagen och vi följer med på en av henes kurser där hon lär ut hur man lyckas bli en mästare och lär sig be till universum.

Eva-Maria  i småländska Älmhult kan prata med djur. Hon behöver inte träffa djuren för att kunna koppla upp sig och prata med dem. Det räcker om hon får en bild på djuret, får veta dess namn, hur gamlat det är och vilken ras de har, för att hon ska kunna läsa av och kommunicera. Vi följer med Eva-Maria när hon åker till ett stall för att träffa en häst som har kommunikationsproblem med sin ryttare. Eva-Maria möter även hunden Hugo som berättar om en regnkappa hans matte tvingar honom att bära mot hans vilja.