Höjdpunkter vecka 51 på Kanal 5

Måndag 17/12 20.00

Säsongsavslutning för EKG – Fredrik Wikingsson och pratar om nojor och döden med Ann Söderlund.

Måndag 17/12 21.55

Stridspiloterna
I Stridspiloterna i kväll övar piloteleverna på utskjutning över vatten och Jonas gör sitt andra försök att klara 9 G i slungan. Piloteleverna har rest till Karlskrona för att simulera utskjutning över vatten. Raketstolen är sista livlinan om flygplanet inte går att rädda och eleverna måste träna på att rädda sig själva inför skarpa lägen. Tillbaka på flygbasen får Marcus problem med luftsystemet under ett pass och måste vända om och gå ned. Räddningspersonal möter honom på landningsbanan. Eleverna förbereder en slutövning i manövrerande strid, så kallad dogfight, en livsfarlig katt- och råttalek som ingen vill uppleva i skarpt läge. Del 2/6.

Onsdag 19/12 20.00

Säsongsavslutning för Roomservice
Pernilla Wahlgren och hennes sambo Joachim Lennholm har en källare som i princip fungerat som lagerlokal. Inredaren Susanne Molinder inser att de behöver ett rum där de kan dra sig tillbaka och umgås med sina vänner när barnen tagit över vardagsrummet.

Torsdag 20/12 21.00

Inget är heligt
Svensk ståuppshow från oktober 2007. Ståuppkomikern Magnus Betnér uppträder på Storan i Göteborg. Grymt roligt. Träffsäkra, elaka och alldeles underbart roliga skämt om kvälls­pressen, religion, Zlatan och mycket mer.

Söndag 23/12 kl. 18.20

Hemma hos Jamie – Julspecial
Är du en av dom som på julafton stressat pyntar, slår in julklappar, gör dig i ordning, värmer glögg, steker prinskorv och fixar stämningsfull julmusik samtidigt som du ska ta hand om dina gäster. Låt oss ge dig lösningen på ett av problemen – julmaten. I Jamie Olivers Julspecial får du tips om hur man bäst förbereder sig och får mer tid över för familj och vänner. Liksom alltid är råvarorna viktiga för Jamie och julmaten är inget undantag. Vi lär oss vad man ska leta efter när man väljer ut en kalkon, hur man gör goda stuvningar, fräscha grönsaker och härliga pajer att servera på julbordet. Som vanligt är programmet inspelat i Jamies hem utanför London.

Tv-guide för kanal 5