Henrik Schyffert och Ara Abrahamian hos Babben

Nästa lördag gästas Babben av komikern Henrik Schyffert, brottaren Ara Abrahamian och den folkkära programledaren Lotta Engberg. Peter Wahlbeck hjälper till att få gästerna på fall i heta stolen och för musiken står Miss Li och Darin.

Henrik Schyffert har snart turnerat färdigt med sin bejublade föreställning om 90-talet. Men den ironiska skämtaren har även en seriösare sida. Tillsammans med Killinggänget skriver han på en pjäs som ska sättas upp på Dramaten och han har även spelat teater tillsammans med Thorsten Flinck och Jan Malmsjö.

Lotta Engberg är en av våra mest folkkära sångerskor och programledare. Efter att han vänt Bingolotto till en succé och som kommande allsångsledare är hon hetare än någonsin. I programmet framför hon även en gammal jazzklassiker tillsammans med sina musiker.

Ara Abrahamian. Efter att ha ”kastat” medaljen i OS och tävlat i ”Mästarnas Mästare” har Sverige fått en ny idrottsfavorit. Brottaren Ara kommer till studion och berättar om upprättelsen efter OS-skandalen och om sin stora kärlek till frukt.

Dessutom uppträder Miss Li och Darin.

Del 3 av 10.  Lördag 4 apr 2009 kl 20.00: Babben & co på SVT1

mer om babben