Grey's tillbaka med nya heta intriger

Grey’s Anatomy Foto:Disney

När vi lämnade Grey’s Anatomy kändes det som att merparten av dem vi följer på Seattle Grace hade blivit singlar igen. Burke hade lämnat Cristina vid altaret och Meredith blev tvungen att lämna besked till gästerna att festen var slut.

Man kunde dock ana att hon också menade att hennes och Dereks förhållande var på väg att ta slut – vilket isåfall skulle lämna fältet öppet för Lexie, Merediths halvsyster, som flirtat med Derek kvällen innan. George, som är gift med Sara, hade varit otrogen med Izzie som också förklarat att hon är förälskad i honom. Och Alex hade äntligen kommit underfund med att han faktiskt hade känslor för Ava, något som de flesta av oss räknat ut för länge sedan.

I vårens avsnitt har Sara blivit chef för den nya grupp läkarkandidater som börjar på kliniken. Izzie, Meredith, Alex och Cristina har fått ett gäng nybakade kandidater att ta hand om och George måste komma till ro med att hans fru numera är hans chef. Meredith möter sin halvsyster Lexie, som också är en av de nya elever som kommer jobba med henne och Derek. Och så får vi se om Mark hittar någon ny att tråna efter nu när Addison lämnat sjukhuset för ett nytt jobb i Los Angeles.

Säsongspremiär: Onsdag 13 februari kl. 21.00