Grey's tillbaka – hetare än någonsin

Grey's tillbaka - hetare än någonsin

Grey’s Anatomy toppar ratinglistorna i USA, är en av världens hetaste tv-serier och ett av Kanal 5s mest uppskattade program. Seriens skådespelare är aktuella i biofilmer, figurerar flitigt i talkshows och pryder tidningsomslag.

Efter en händelserik vår är det dags för höstens nya säsong där vi får två helt nya och oväntade kärlekskonstellationer. Dessutom ser vi första delen av spin off-serien Private Practice med skådespelerskan Kate Walsh.

Under vårens omgång av Grey’s Anatomy har vi sett Meredith och Derek återförenas efter ett kort avbrott där de båda träffade andra. Nu bor de tillsammans och är mer kära än någonsin. George, som förlorat sin pappa i samband med en operation, har haft ett till och från förhållande med Callie. Hon har dock haft svårt att finna en plats i gänget, inte minst på grund av att Izzie har svårt att acceptera henne som Georges nya flickvän. Cristina och Burke fortsätter att ömsom älska och beundra varandra och ömsom bråka och reta ihjäl sig på varandra.

Under vårens avsnitt har Cristina stöttat och hjälpt Burke att dölja den skada han fått i handen. Izzie har bearbetat sorgen efter Denny och när det visade sig att han efterlämnat ett stort arv till henne bestämde hon sig för att investera pengarna i en ny klinik. Och Alex som tidigare varit helt inställd på att bli plastikkirurg, har efter några heta nätter med Addison, fått upp ögonen för pediatrik.
Under höstens avsnitt väntar nya avsnitt med nervkittlande spänning, hjärtskärande avsked, kärlek och kanske ett bröllop.

Säsongspremiär: Onsdag 19 september kl. 21.00 på Kanal 5