Gänget i One Tree Hill är tillbaka

Frv. Lee Norris som Mouth, Antwon Tanner som Skills, Sophia Bush som Brooke, Chad Michael Murray som Lucas, Hilarie Burton som Peyton, James Lafferty som Nathan & Bethany Joy Galeotti som Haley. Foto:Warner Bros.

Nu startar en ny säsong av efterlängtade One Tree HillKanal 5 och när vi kommer tillbaks i handlingen har det hunnit gå fyra år sedan vi lämnade gänget sist.

Då hade våra karaktärer precis slutat high school och nu får vi följa dem i en ny vardag. Somliga har blivit framgångsrika medan andra fått sina drömmar krossade och kämpar mot nya mål. I vårens avsnitt får vi följa vad som hänt de senaste fyra åren, ibland som korta glimtar och ibland som hela avsnitt.

Nu startar den sista omskrivna delen av One Tree Hill där vi i handlingen gör ett hopp fyra år fram i tiden. Vi möter Lucas som med hjälp av sin förläggare Lindsay har publicerat sin första roman och nu arbetar på att få ihop sin andra bok. Han coachar också sitt före detta High school-lag i basket och hoppas kunna ta det till nästa delturnering. Peyton, som tidigare haft två kärlekar i livet, musiken och pojkvännen Lucas, arbetar nu för ett skivbolag i Los Angeles. Arbetet i den krassa skivbolagsbranschen är dock inte riktigt vad hon hade förväntat sig.  Hennes bästa vän Brooke, har följt sin passion och blivit en framgångsrik designer, men frågan är om framgången har varit värd sitt pris? Och så möter vi Nathan och Haley som har gått igenom en hel del motgångar i sitt liv, men som tillsammans har en glädjekälla i livet genom sonen James. Slutligen möter vi Mouth som envist kämpar för en karriär i medievärlden, men som snart upptäcker att det inte är så lätt som det kan se ut.

Kommer vännerna att hitta tillbaks till staden där allt började? Och har tiden förändrat dem och gjort deras vänskap svagare, eller kommer den vara starkar än någonsin? Svaren får vi i vårens nya avsnitt.

Säsongspremiär: Söndag 16 mars 18:30