Finns det lyckliga slut? – Californication

Californication. Episod 7. Charlie (Evan Handler) får uppsöka sjukhuset efter att hans fru Marcy (Pamela Adlon) råkad skada honom när de hade sex. Foto: CBS/TV4.

Hank kan inte sluta tänka på kyssen med Karen och när hon dyker upp hemma hos honom för att hämta Becca inser Hank att han har mycket att bevisa för Karen för att få henne tillbaka.

Marcy är trött på sitt och Charlies sexliv och föreslår en trekant. Charlie förklarar för Hank att det är här är hans chans – att det här kommer att rätta till saker igen och få honom att sluta vara otrogen. Motvilligt varnar Hank Charlie för eventuella risker med en trekant. När sedan Marcy föreslår att sekreteraren Dani ska vara den tredje parten försöker Charlie desperat att dra sig ur.

Todd Carr vill en ny skjuts i karriären efter filmen ”A crazy little thing called love” som baserat sig på Hanks bok och föreslår ett möte hemma hos sig för att diskutera möjligheten att sälja in Hanks blogg som potentiellt filmmanus. Hank är inte direkt överväldigad av glädje över hans idé. Däremot upptäcker Hank att Todds hus är ett arkitektoniskt mästerverk, men också i stort behov av renovering.

Hank överraskar Karen och tar med henne hem till Todd. Hon tror att det bara är för att se huset men snart förstår att hon blivit anlitad för att göra om hennes drömhem. Överlycklig tackar hon ja till middag med Hank och Becca.

Del 7 av 12.

påminnelsePåminnelse för TV4 – Californication

Läs mer om påminnelse tjänsten här