Filmer på TV1000 i april

Först ut på TV1000 denna månad är den exklusiva TV-premiären av stjärnspäckade Alla kungens män. Med skådespelare som Sean Penn, Jude Law, Anthony Hopkins och Kate Winslet i rollerna, följer detta politiska drama den spektakulära historien om en sydstatspolitikers väg till toppen och hans oundvikliga fall från makten.

På TV1000 Plus One bjuder vi på en inblick i modern historia med det europeiska krigsdramat Black Book. En spännande film som berättar den sanna historien om en vacker ung judisk kvinna som förälskar sig i en Gestapoofficer, samtidigt som hon söker revansch för mordet på sin familj.

TV1000 Action blir det spänning i massor när kanalen visar förra årets biosuccé Deja Vu. Producerad av Jerry Bruckhemimer, regisserad av Tony Scott och med Denzel Washington i huvudrollen som agent Doug Carlin, är det här en fängslande actionthriller som leder oss in i en främmande värld där man försöker lösa ett terrordåd med hjälp av att resa i tiden.

Ninjasköldpaddorna Raphael, Donatello, Leonardo och Michelangelo är tillbaka i det cowabunga-fyllda actionäventyret T.M.N.T på TV1000 Family. En arme av monster har invaderat New York, och med hjälp av sina gamla vänner April O’Neil och Casey Jones, står ninjasköldpaddorna inför sitt livs kamp för att rädda staden, vänskapen och varandra från en säker undergång.

TV1000 Nordic visar skandinavisk filmsuccé med den exklusiva TV-premiären av komedidramat Ett öga rött. I den här Guldbaggevinnande filmen möter vi Halim – en upprorisk 15-åring med hjärtat i Stockholmsförorten Skärholmen, i en färgsprakande filmupplevelse man inte vill missa.

Bland klassikerna på TV1000 Classic i april visar vi bland annat kriminaldramat 8 miljoner sätt att dö, där duon Jeff Bridges och Rosanna Arquette spelar en alkoholiserad polis, och prostituerad kvinna som får ett mordfall på halsen.

Här hittar du alla dagens filmer på tv. Du kan även få filmtips