Filip och Fredriks megashow direktsänder från New York

Filip och Fredrik skriver åter igen tv-historia. I vår sänder de sin nya spektakulära megashow direkt från en studio mitt i New York.

Efter succén med Vem kan slå Filip &Fredrik i höstas och valvakan i samband med USA-valet är det dags för en ny magnifik utmaning för Filip & Fredrik.
I vår sänder Kanal 5 deras spektakulära megashow – direkt från en studio i New York.

Svenska kändisar, okändisar och prominenta personer flygs över till USA för spännande, överraskande och galna uppdrag bland det överflöd av möjligheter som är The Big Apple.

Naturligtvis öppnar programmet också för roliga och oväntade möten mellan Filip och Fredrik och deras svenska och amerikanska stjärngäster.

– Visst, det är spektakulärt att sända direkt från New York. Samtidigt tycker vi att det här är det svenskaste program vi någonsin har gjort. När vi, gästerna och publiken får titta på Sverige via New York blir det både roligare och mer överraskande, säger Fredrik Wikingsson.

– Valvakan gav oss definitivt blodad tand för direktsändningar! Nu vill vi ta med hela Sverige till New York, både publik, kändisar och okändisar. Man skulle kunna kalla det för ”berget kommer till Muhammed-tv”, säger han.

Lars Beckung, programchef på Kanal 5:
– Efter succén med Vem kan slå Filip och Fredrik vill vi höja ribban ett snäpp till, och det känns helt rätt att ta med tittarna på ett nytt stort underhållningsäventyr med våra killar. Detta är stort, roligt och ganska galet. Alltså passar det perfekt på Kanal 5!