Filip och Fredrik gästar i premiären av Sverige pussas och kramas

Henrik Schyffert och André Wickström är tillbaka med en allomfattande djuplodning i svenskarnas relationer i Sverige pussas och kramas.

I första avsnittet sjunger Filip Hammar och Fredrik Wikingsson om sin vänskap och Björn Gustafsson beskriver livet som nydumpad. Henrik Schyffert och André Wickström är tillbaka med en allomfattande djuplodning i svenskarnas relationer. I en fri och fullständigt ologisk fortsättning på ”Sverige dansar och ler” porträtteras sinnlighet, sexuella avvikelser och synd på ett fantastiskt och filosofiskt vis.
Vi möter en kavalkad av kända komikerkollegor som gästspelar och bland namnen återfinns Peter Settman, Nour El-Refai, David Batra, Magnus Betnér, David Glans och Sissela Benn med flera. Återkommande inslag är frågehörnan med Johannes Brost som tar upp viktiga frågor som fisting och sexställningar samt Cecilia Forss intervjuer med Skansen-akvariets Jonas Wahlström som förklarar djurens okända, romantiska liv. För alla tvehågsna älskare är dessutom Tore Kullgren tillbaka – nu med sin School of fuck.

En god vän är som en älskarinna. Filip Hammar och Fredrik Wikingsson sjunger om sitt fina vänskapsförhållande. Vi träffar Johan Glans, världens ensammaste människa, som söker kontakt på busshållplatsen och pratar potatisens historia med främlingar i matbutiken. Nydumpade Björn Gustafsson berättar om sitt lyckliga singelliv. Jonas Wahlström på Skansen-akvariet berättar om arbetsnarkomanen leopardgeckon och André letar snuskiga ord i ringprogrammet Snuskjakten. Kvällens ämne i School of fuck med Tore Kullgren är knullkompisar.